Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Frittata






Υλικά


  • 6 αυγά
  • 2 λουκάνικα
  • 4 φέτες σαλάμι
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαυροπίπερο
  • 1/2 γλυκού αλάτι

Εκτέλεση


  • Σπάμε τα αυγά σ’ ένα βαθύ μπολ και τα χτυπάμε μέχρι να αφρίσουν.
  • Τα ρίχνουμε σ΄ένα λαδωμένο ταψί.  Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 185 C και μισοψήνουμε τα αυγά( να είναι ακόμα νερουλά)Βγάζουμε το ταψί απ’ τον φούρνο και ρίχνουμε την κέτσαπ και το λάδι, στην συνέχεια βάζουμε τα λουκάνικα τα οποία τα έχουμε κόψει σε φέτες και το σαλάμι.
  • Τέλος προσθέτουμε την ρίγανη, το μαυροπίπερο και το αλάτι. Ξαναβάζουμε το ταψί στον φούρνο στους 185 βαθμούς και ψήνουμε τόσο ώστε να μην ξεραθεί η ομελέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου