Υλικά:
1 μικρό ξερό κρεμμύδι
1 πατάτα βρασμένη
1 ντομάτα
1 πράσινη πιπεριά για γέμισμα
1 κουταλιά της σούπας κομμένος μαϊντανός
15 γρ βούτυρο
3 αυγά
2 κουταλιές της σούπας γάλα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Αφού ξεφλουδίσουμε το κρεμμύδι, την πατάτα και την ντομάτα, τα κόβουμε σε κυβάκια. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε την πράσινη πιπεριά για γέμισμα. Σπάμε τα αυγά σ’ ένα μπολ και τα χτυπάμε με το γάλα. Λιώνουμε το βούτυρο σ’ ένα αντικολλητικό τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε την πατάτα, την ντομάτα, την πιπεριά, το αλάτι και το μαυροπίπερο και τσιγαρίζουμε μέχρι να μισοψηθούν τα υλικά. Κατεβάζουμε το τηγάνι από την φωτιά. Όταν τα λαχανικά είναι χλιαρά προσθέτουμε τα αυγά και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε γρήγορα. Βάζουμε ξανά το τηγάνι στην φωτιά και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ψηθούν τα αυγά. Σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου