Υλικά :
Μισό κιλό σπανάκι
3 πράσα
2 πατάτες
1 καρότο
2 αυγά
2 σκελίδες σκόρδο
1 πακέτο μπέκιν πάουντερ
100 γρ λευκό τυρί
50 γρ κασέρι
λάδι
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι
Εκτέλεση :
Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τα τσιγαρίζουμε. Καθαρίζουμε και προσθέτουμε το σκόρδο. Τρίβουμε τις πατάτες και το καρότο, τα προσθέτουμε και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα. Κατόπιν προσθέτουμε και το σπανάκι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Όταν κρυώσει το μείγμα μας προθέτουμε το μπέκιν πάουντερ. Στην συνέχεια τρίβουμε την μισή ποσότητα τυριού, προσθέτουμε τα αυγά, 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι, το ρίχνουμε στα λαχανικά και ανακατεύουμε. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ και τρίβουμε από πάνω το υπόλοιπο τυρί. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 C και ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου