Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κεμπάπ με κολοκυθάκια



Υλικά

 

1 κρεμμύδι
1/2 κουταλάκι γλυκού κόκκινο πιπέρι (σκόνη)
4 κουτάλια της σούπας χυμός λεμονιού
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
4 κολοκυθάκια
Μαϊντανός ,άνηθος
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

 

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 C.Καθαρίστε το κρεμμύδι και κόψτε το σε μικρά κυβάκια.  Στην συνέχεια σε ένα μπολ βάλτε το κρεμμύδι, το κόκκινο πιπέρι, το αλάτι, το μαυροπίπερο, δύο κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο και ανακατέψτε τα. Αφού πλύνετε καλά τα κολοκυθάκια κόψτε τα κατά μήκος σε φέτες. Λαδώστε ένα ταψί και βάλτε, βάλτε μέσα τις φέτες από τα κολοκυθάκια και από πάνω μοιράστε το μείγμα με το κρεμμύδι. Βάλτε τα στον φούρνο και ψήστε περίπου για 15 λεπτά.

Μόλις βγάλετε τα κολοκυθάκια από τον φούρνο βάλτε τα σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Από πάνω ρίξτε τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό και τον άνηθο και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου