Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αράπ Ταβασί



Υλικά

250 γρ κιμά
2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
6 ντομάτες
6 πράσινες πιπεριές
3-4 σκελίδες σκόρδο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση


 Βάζουμε την μαργαρίνη και τον κιμά στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε. Μόλις απορροφηθούν όλα τα υγρά από τον κιμά προσθέτουμε το κρεμμύδι το οποίο έχουμε κόψει σε κύβους. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και καβουρδίζουμε. Μόλις ο κιμάς είναι έτοιμος τον βάζουμε σε ένα πυρίμαχο ταψί και από πάνω ρίχνουμε τις ντομάτες, τις οποίες τις έχουμε κόψει και εκείνες σε κυβάκια. Κόβουμε τις πράσινες πιπεριές σε ροδέλες. προσθέτουμε το σκόρδο και αφού τα ανακατέψουμε με τα χέρια μας τα απλώνουμε πάνω  στον κιμά. Ψήνουμε στους 175 C για 25 λεπτά χωρίς να προσθέσουμε νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου