Υλικά
2 ντομάτες
6 καυτερές πιπεριές
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1/2 φλιτζανάκι του καφέ γάλα
5 αυγά
αλάτι, μαυροπίπερο
6 καυτερές πιπεριές
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1/2 φλιτζανάκι του καφέ γάλα
5 αυγά
αλάτι, μαυροπίπερο
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε δύο μεγάλες ντομάτες και τις κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Στην συνέχεια βγάζουμε τους σπόρους από τις καυτερές πιπεριές και τις κόβουμε σε ροδέλες.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο και μόλις λιώσει τσιγαρίζουμε τις πιπεριές. Προσθέτουμε τις ντομάτες και αφού ψηθούν για 5-6 λεπτά, προσθέτουμε το μισό φλιτζάνι του καφέ γάλα.
Προσθέτουμε στο μείγμα ένα ένα τα αυγά και ανακατεύουμε γρήγορα μέχρι το μείγμα να πάρει την μορφή κρέμας. Προσθέτουμε το αλάτι και το μαυροπίπερο και ψήνουμε ακόμα για 7-8 λεπτά. Στολίστε το με μαϊντανό και σερβίρετε.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο και μόλις λιώσει τσιγαρίζουμε τις πιπεριές. Προσθέτουμε τις ντομάτες και αφού ψηθούν για 5-6 λεπτά, προσθέτουμε το μισό φλιτζάνι του καφέ γάλα.
Προσθέτουμε στο μείγμα ένα ένα τα αυγά και ανακατεύουμε γρήγορα μέχρι το μείγμα να πάρει την μορφή κρέμας. Προσθέτουμε το αλάτι και το μαυροπίπερο και ψήνουμε ακόμα για 7-8 λεπτά. Στολίστε το με μαϊντανό και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου