Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Γιαουρτόσουπα (2-4 άτομα)





Υλικά


  • 7 ποτήρια νερό
  • 4 κουταλιές της σούπας ρύζι
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
  • 1 αυγό
  • 1 ποτήρι του νερού γιαούρτι
  • 2 κουταλάκια του τσαγιού αλάτι
  • Δυόσμος ξερός


     

    Εκτέλεση

    Βάλτε το νερό στην κατσαρόλα και μόλις βράσει ρίξτε μέσα το ρύζι.Μέσα σε ένα μπολ ανακατέψτε το αυγό, το γιαούρτι και το αλεύρι. Μόλις ψηθεί το ρύζι ρίξτε μέσα σ’ αυτό το μείγμα με το αυγό, το γιαούρτι και το αλεύρι. Καθώς βράζει η σούπα προσθέστε και μια πρέζε δυόσμο ξερό.Συνεχίστε το βράσιμο ακόμα για δέκα λεπτά και κατόπιν κλείστε την κατσαρόλα αφού προσθέσετε το αλάτι.
     Σημείωση: Αν προσθέσετε το αλάτι κατά την διάρκεια του ψησίματος μπορεί να «κόψει» το γιαούρτι. Αν θέλετε μπορείτε αφού πρώτα λιώσετε λίγο βούτυρο να το ρίξετε πάνω από την σούπα και να σερβίρετε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου