Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σούπα με κεφτεδάκια και γιαούρτι





Υλικά

100 γρ κιμά
• 1 μετρίου μεγέθους ξερό κρεμμύδι
• 1 μετρίου μεγέθους καρότο
• 350-400 γρ γιαούρτι
• 4-5 σκελίδες σκόρδο
• 2 κουταλιές της σούπας λάδι
• Αλάτι, πιπέρι, δυόσμο

Εκτέλεση: 

 Ζυμώνουμε τον κιμά με αλάτι, πιπέρι και πλάθουμε πολύ μικρά κεφτεδάκια σε μέγεθος ρεβιθιού. Στην συνέχεια ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τρίβουμε το καρότο και τα τσιγαρίζουμε μαζί με τους κεφτέδες για πάρα πολύ λίγο. Προσθέτουμε το νερό και το αφήνουμε να βράσει. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το σκόρδο και το ρίχνουμε σιγά σιγά μέσα στην κατσαρόλα. Τέλος, ρίχνουμε και τον δυόσμο και αφήνουμε να πάρει η σούπα ακόμα μια βράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου