Υλικά :
1 κιλό πράσα.
2 καρότα.
1 ποτήρι γάλα.
2 κουτάλια της σούπας καλαμποκάλευρο.
100 ml ελαιόλαδο.
50 γρ κορινθιακή σταφίδα.
200 γρ τυρί cheddar.
Αλάτι, μαύρο πιπέρι.
Εκτέλεση :
Ψιλοκόβουμε τα πράσα και περνάμε από τον ρεντέ τα καρότα. Ζεσταίνουμε για λίγο το ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε τις σταφίδες, τα καρότα και τα πράσα.Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε το μίγμα σε ένα ταψί. Σ΄ένα μπολ βάζουμε το γάλα και το καλαμποκάλευρο και ανακατεύουμε. Το περιχύνουμε πάνω απ΄τα πράσα και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 170 βαθμούς. Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί cheddar και ψήνουμε μέχρι να ρόδισει το τυρί. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου