Υλικά :
1 ποτήρι του νερού πράσινη φακή.
1 ποτήρι του νερού ρύζι.
1 ποτήρι του νερού φιδέ.
1/2 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο.
3 ποτήρια νερό.
Εκτέλεση :
Τσιγαρίζουμε τον φιδέ με το λάδι. Στη συνέχεια βράζουμε την φακή με ένα ποτήρι νερό σε δυνατή φωτιά. Μόλις βράσει λίγο η φακή προσθέτουμε δύο ποτήρια ζεστό νερό και μόλις πάρει μια βράση ρίχνουμε και το ρύζι. Κατόπιν προσθέτουμε τον φιδέ , αλατίζουμε και ψήνουμε μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό. Το αράβικο πιλάφι είναι έτοιμο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου